Nu kan ik rennen als de wind zonder spierpijn de volgende ochtend

Ik hou van hardlopen. Ik kan mijn hoofd leegmaken en het is goed voor mijn gezondheid. Wedstrijden loop ik niet. Ik wil wel de best mogelijke resultaten voor mijn gezondheid. En een persoonlijk record verbeteren is altijd leuk.

Ik heb net een smartwatch gekocht. De meeste smartwatches meten je hartslag, je snelheid en je afstand, maar ik heb een echt sporthorloge gekocht. Een sporthorloge meet veel meer zoals staplengte, cadans (loop ritme) en zuurstof niveau in je bloed.

Als je hardloopt zit er een grens aan hoeveel zuurstof je longen op kunnen nemen. Er is een maximum aan energie dat je lichaam kan maken met die zuurstof (aeroob). Je kunt meer energie gebruiken (anaeroob), maar dan bouw je een schuld op die je later af moet lossen met vermoeidheid en spierpijn.

Door een sporthorloge te gebruiken in plaats van een gewone smartwatch kan ik zien of ik op zuurstof loop of dat ik een schuld opbouw. Net een stapje terug doen is vaak genoeg om op zuurstof te lopen. Het resultaat is een ontspannen loop en de volgende ochtend geen spierpijn. Door de juiste dingen te meten op de juiste manier, te signaleren wat er fout gaat en het belangrijkste: mij te vertellen wat ik er aan moet doen, laat het horloge me binnen een paar weken veel betere hardloop resultaten neerzetten.

Ik doe hetzelfde voor mijn klanten. Ik meet de juiste dingen op de juiste manier. Als dingen niet optimaal zijn of als ze fout gaan vertel ik ze wat ze moeten aanpassen en hoe ze dat moeten doen. Sciante heeft het sporthorloge in performance tooling, dat meer meet, nauwkeuriger meet en efficiĆ«nter werkt. We vertellen u niet alleen of u het goed doet maar ook hoe u van slecht of net OK naar UITSTEKEND komt.

Wilt u ook sneller groeien, uw klanten beter bedienen en de productiviteit van uw mensen verhogen? Klik dan hieronder voor een gratis assessment van uw website -shop of -applicatie.

Runners